Skip til hoved indholdet

Musikskoleåret 2019-20

Fredensborg Musikskole har fået ny leder. Maria Blum Bertelsen tiltrådte som musikskolechef 1. januar 2020. Maria har været ansat på Fredensborg musikskole siden 2018 dels som udviklingsmedarbejder dels som underviser i solosang og kor.

Maria er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikskonservatorium og Nordjysk Musikkonservatorium i klassisk sang og sangpædagogik og har de sidste 25-30 år været beskæftiget primært som souschef og underviser på Lolland, Aalborg, Thisted, Lyngby-Taarbæk, Helsingør og Fredensborg musikskoler.
- Og der er opgaver nok at tage fat på:

Det er forår og det betyder at gentilmelding til det nye skoleår åbner d. 1. april.
Alle nuværende musikskoleelever og nuværende ventelisteelever, kan melde sig til undervisningsåret 2020/2021 fra 1. april til og med 5. maj og dermed være garanteret en plads på musikskolen i næste skoleår.
Fra 6. maj åbner tilmelding for alle, også nye elever, til musikskolen.

I de kommende måneder planlægger musikskolens lærere fag og aktiviteter for det næste undervisningsår. Det betyder, at vi laver en kalender eller oversigt over, hvad der kommer til at ske ude omkring på skolerne af sammenspil, koncerter og arrangementer.
Du vil fra skoleårets start kunne se årsplanen her på hjemmesiden for den skole, hvor du bliver undervist.

Lige nu er alle elever og lærere hjemsendt på grund af Corona virus. Det betyder, at al kommunikation og alternative undervisningstilbud foregår digitalt i en eller anden form. Din lærer kontakter dig for at aftale, hvordan de næste uger skal forløbe bedst muligt, og hvordan du og din lærer vil holde kontakten, indtil vi kan mødes fysisk i musikskolen igen.
Indtil da, vil vi ønske jer det bedste, pas godt på jer selv og hinanden og nyd, at du kan spille musik, det kan give mange gode oplevelser for dig og for din familie.

Som altid er du velkommen til at kontakte musikskolens administration, hvis du har spørgsmål, ris eller ros:-)
Musikskolens leder kan træffes på tlf. 23 11 50 61 eller mail: musikskolen@fredensborg.dk

venlig hilsen
Fredensborg Musikskole