Velkommen til Musikskoleåret 2019-20

Så er skoleåret startet, og Fredensborg musikskole byder velkommen til såvel nye som gamle elever. Underviningen i soloinstrumenter og solosang er begyndt og de sidste skemaændringer og rettelser er ved at være på plads.
Fredensborg musikskole har kunne tilbyde plads til de fleste elever. Der er enkelte fag, hvor vi fortsat har venteliste, og vi håber, der kan komme pladser i løbet af skoleåret, så alle kan få opfyldt ønsket om at spille musik.
Kontakt musikskolen, hvis du er interesseret i at høre mere om undervisningsmuligheder, musikskoleaktiviteter og koncerter eller hvis du har spørgsmål, ris eller ros:-)

God start og god fornøjelse med endnu et spændende musikskoleår

venlig hilsen

Carsten Østerskov