Skip til hoved indholdet

Som alle andre skoler og institutioner i hele Danmark, er Fredensborg Musikskole lukket ned for normal undervisning og fremmøde.

Musikskolens konto er også lukket.

Du kan komme i kontakt med kontoret ved at sende en mail på: musikskolen@fredensborg.dk eller ringe til musikskolechef Maria Blum Bertelsen på tlf. 23 11 50 61.

Musikskolens lærere arbejder i øjeblikket på højtryk for at tilbyde især instrumentaleleverne alternative undervisningstilbud i form af fjernundervisning eller anden form for digital undervisning.

I vil derfor i den kommende tid blive kontaktet af jeres lærer primært via "Lektiesæt" på Speedadmin (musikskolens administrationssystem). På lektiesæt kan I chatte, sende- eller modtage beskeder fra jeres lærer, se lektier og finde vedhæftede noder og links til øvevideoer o.a.
Adgang til Lektiesæt er elevens CPR nr. login: 6 første cifre Password: 4 sidste cifre

Musikskolen sender besked ud til jer, når der er nyheder at berette. Indtil da ønskes I god fornøjelse med musikken.

Fredensborg musikskole