Skip til hoved indholdet

Ny sanglærer på Fredensborg Musikskole

Fredensborg Musikskole vil gerne byde velkommen til vores nye sanglærer Lars Harboe. Lars begynder 1. oktober og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med ham.

Her kommer en kort introduktion til, hvem Lars er, og hvad han kan:

Lars er 45 og uddannet sanger og musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium.
Udover at synge spiller han guitar, bas, klaver, på trommesæt og percussion.

Som sanger mestrer Lars både det bløde indlevende og ekspressive udadvendte. Med en vokal der strækker sig over 4 oktaver (C2 til C6), som han f.eks brugte som forsanger i PrinceJam, er han både en ægte crooner, en dygtig falsetsanger og en rigtig rocksanger med erfaring fra hundredevis af spillejobs.
Han har haft sangelever siden 2002, både børn og voksne fra begyndere til semi-professionelle.

Jeg møder mine elever i øjenhøjde der hvor de er, og er efterhånden ret god til at tage bestik af hvilken undervisningsstrategi der er bedst for den enkelte. Om det er teknik, fortolkning, gehør eller rytmik eller noget fjerde der skal fokus på. Og jeg sørger altid for både at de synger noget de selv kender og føler noget for, samt giver noget genrekendskab (rock, pop, soul, funk, jazz, viser og sågar musicals), mest indenfor danske, engelske og amerikanske sange...”

Fortolkning og indlevelse og teknik er vigtigt. Men det allervigtigste, når det handler om musik og sang, er glæde. Og så banker hans hjerte for den kreative del af musikken, som han gerne hjælper til med når elever selv skriver tekster, sange og musik.
Lars har indtil videre udgivet to albums med egne sange, samt otte singler med sange, han har været med til at skrive.